Allergener
Mere info kommer snart...
KARRYSILD
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
2 spsk. god mayonnaise
-
½ spsk. dijonsennep
-
3 spsk. creme fraiche 18% eller 38%
-
½ spsk. karry
-
¼ tsk. fintknust korianderfrø
-
2 små syltede agurker
-
1 spsk. kapers
-
½ æble
-
Salt og peber
-
1 tsk. sukker
-
4-6 gammeldags modnede sildefileter
-
1 rødløg
-
Lidt dild til pynt
-
Noget godt rugbrød
Rør mayonnaise, dijonsennep, creme fraiche, karry
og korianderfrø sammen til en dressing. Hak agur-
kerne meget fint og rør dem i sammen med kapers.
Skræl æblet, skær det i små terninger og vend dem
i dressingen. Smag til med salt, peber og sukker. Lad
dressingen trække koldt i minimum to timer før den
serveres til sildene.
Dup sildene tørre med køkkenrulle og skær dem i pas-
sende bidder. Læg dem i et lille fad og fordel karryd-
ressingen over dem. Server med rødløg, frisk dild og
et godt stykke rugbrød