Allergener

Mere info kommer snart...

 

 

 

 

KARRYSILD

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 2 spsk. god mayonnaise

  • ½ spsk. dijonsennep

  • 3 spsk. creme fraiche 18% eller 38%

  • ½ spsk. karry

  • ¼ tsk. fintknust korianderfrø

  • 2 små syltede agurker

  • 1 spsk. kapers

  • ½ æble

  • Salt og peber

  • 1 tsk. sukker

  • 4-6 gammeldags modnede sildefileter

  • 1 rødløg

  • Lidt dild til pynt

  • Noget godt rugbrød

Rør mayonnaise, dijonsennep, creme fraiche, karry
og korianderfrø sammen til en dressing. Hak agur-
kerne meget fint og rør dem i sammen med kapers.
Skræl æblet, skær det i små terninger og vend dem
i dressingen. Smag til med salt, peber og sukker. Lad
dressingen trække koldt i minimum to timer før den
serveres til sildene.
Dup sildene tørre med køkkenrulle og skær dem i pas-
sende bidder. Læg dem i et lille fad og fordel karryd-
ressingen over dem. Server med rødløg, frisk dild og
et godt stykke rugbrød

3. april 2024 - 15:44