Saucer

Allergener

Mere info kommer snart...

 

 

 

 

NOILLY PRAT SAUCE

NOILLY PRAT SAUCE

 

INGREDIENSER

  • 2 dl Noilly prat

  • 5 dl fiskefond

  • 1 skalotteløg

  • 2 stjerneanis

  • 1 spsk. korianderfrø

  • 1 citron

  • 2 fed hvidløg

  • 2 dl piskefløde

  • 50 g koldt smør i tern

Fremgangsmåde

 

Hak skalotteløg og hvidløg fint. Stjerneanis og korianderfrø lægges i et tepose/kaffefilter. Noilly prat, stjerneanis, korianderfrø, skalotteløg og hvidløg blandes sammen i en gryde. Lad det koge op og tilsæt fiskefond. Kog videre i 5-7 minutter. Fjern teposen og tilsæt piskefløde og kog det godt igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Pisk til sidst tern af smør i saucen. Lige før servering kan saucen skummes op med en stavblender.

20. november 2024 - 15:56