NOILLY PRAT SAUCE
INGREDIENSER
-
2 dl Noilly prat
-
5 dl fiskefond
-
1 skalotteløg
-
2 stjerneanis
-
1 spsk. korianderfrø
-
1 citron
-
2 fed hvidløg
-
2 dl piskefløde
-
50 g koldt smør i tern
Fremgangsmåde
Hak skalotteløg og hvidløg fint. Stjerneanis og korianderfrø lægges i et tepose/kaffefilter. Noilly prat, stjerneanis, korianderfrø, skalotteløg og hvidløg blandes sammen i en gryde. Lad det koge op og tilsæt fiskefond. Kog videre i 5-7 minutter. Fjern teposen og tilsæt piskefløde og kog det godt igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Pisk til sidst tern af smør i saucen. Lige før servering kan saucen skummes op med en stavblender.