Allergener
Mere info kommer snart...
KONGEKRABBE
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
600 g kongekrabbe
-
(300 g rent kød)
-
3 l vand
-
6 spsk. salt
-
1 bdt. frisk dild
-
0,5 l. æblemost
-
.
-
DILD-MYNTE-
-
VINAIGRETTE:
-
½ bdt. dild
-
½ bdt. mynte
-
1½ tsk. dijonsennep
-
1½ tsk. flormelis
-
3-4 spsk. olivenolie
-
.
-
SALAT:
-
100 g perlebyg
-
2 modne avokado
-
10 stængler salturt
-
2 lime
-
1 portion dild-mynte-
-
vinaigrette
-
Salt
-
Peber fra kværn
-
Dild til pynt
KONGEKRABBER:
Vand, salt, dild og æblemost
koges i 2 minutter. Herefter
koges kongekrabbebenene
i 8-10 minutter. Efter
kogetiden lægges benene
i isvand, så kogningen
stopper og de bliver kolde
og klar til servering.
SALAT:
Skyl perlebyg i koldt vand
i en sigte og kog det ca. 10
minutter i letsaltet vand. Lad
det trække 5 minutter og si
derefter overskydende vand
fra. Kom perlebyggen i en
skål og lad det køle af.
Skær avokado i skiver
og snit salturt. Vend
perlebyggen med avokado,
salturt og dild-mynte-
vinaigretten og smag til med
salt og friskkværnet peber.
Kom mundrette stykker
af kongekrabbe og dild på
toppen. Server sammen med
skiver af lime.
VINAIGRETTE:
Skyl og hak dild og mynte
groft. Kom det i en blender
sammen med de øvrige
ingredienser. Kør til
krydderurterne er findelt.