Jul/nytår/påske

Nyheder - Jul/nytår/påske

RIMMET TORSK

RIMMET TORSK

i sennepsflødesauce og rødbedeolie

SKINDSTEGT TORSK

SKINDSTEGT TORSK

med sennepssauce, blomkålspuré, beder og røget gris.

KONGEKRABBE

KONGEKRABBE

med avokado og vinaigrette

CAVIAR BLINIS

CAVIAR BLINIS

på rødebedevaffel med creme fraiche og skalotteløg

HVIDLØGSGRATINERET KONGEKRABBE

HVIDLØGSGRATINERET KONGEKRABBE

med hjemmerørt chilimayo Starter

HVIDLØGSGRATINERET HUMMER

HVIDLØGSGRATINERET HUMMER

med ponzu sauce og cashewnødder forret

ØSTERS

ØSTERS

med grøn salsa og rødbedespirer Starter

LYNFRITERET KNIVMUSLING

LYNFRITERET KNIVMUSLING

med ponzu sauce og cashewnødder forret

GRAVAD LAKS

GRAVAD LAKS

med hjemmerørt rævesauce og smørstegt landbrød

RØDBEDEGRAVAD HELLEFISK

RØDBEDEGRAVAD HELLEFISK

med peberrodscreme og rugbrødsknas

RØDSPÆTTEFILET

RØDSPÆTTEFILET

panko paneret med hjemmelavet remoulade

KRYDDERSNAPS

KRYDDERSNAPS

med dild og lime

RØGET ÅL

RØGET ÅL

klassisk tilbehør med et lille twist

VARM RØGET LAKS

VARM RØGET LAKS

med jordskokker, ørredrogn og friske urter

MODERNE NYTÅRSTORSK

MODERNE NYTÅRSTORSK

Torsk med smørpocherede porrer, hasselnødder, ørredrogn og muslingesauce.

KLASSISK NYTÅRSTORSK

KLASSISK NYTÅRSTORSK

Kogt torsk med lune syltede rødbeder, kapers, kogte æg, hakket persille, fintrevet peberrod og se...

REJECOCKTAIL

REJECOCKTAIL

i nyt look

KEJSERINDESILD

KEJSERINDESILD

SKALDYRSFAD

SKALDYRSFAD

Det ypperste inden for fisk og skaldyr er nok et stort fad fuld af frisk skaldyr – hvor der er ri...