Nyheder - Jul/nytår/påske
SKINDSTEGT TORSK
4. april 2024 af Anders Buus Poulsen
med sennepssauce, blomkålspuré, beder og røget gris.
CAVIAR BLINIS
4. april 2024 af Anders Buus Poulsen
på rødebedevaffel med creme fraiche og skalotteløg
HVIDLØGSGRATINERET HUMMER
4. april 2024 af Anders Buus Poulsen
med ponzu sauce og cashewnødder forret
MODERNE NYTÅRSTORSK
3. april 2024 af Anders Buus Poulsen
Torsk med smørpocherede porrer, hasselnødder, ørredrogn og muslingesauce.
KLASSISK NYTÅRSTORSK
3. april 2024 af Anders Buus Poulsen
Kogt torsk med lune syltede rødbeder, kapers, kogte æg, hakket persille, fintrevet peberrod og se...
SKALDYRSFAD
3. april 2024 af Anders Buus Poulsen
Det ypperste inden for fisk og skaldyr er nok et stort fad fuld af frisk skaldyr – hvor der er ri...