Allergener
Mere info kommer snart...
ØSTERS
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
16 friske østers
-
½ agurk
-
½ bdt. forårsløg
-
1 skalotteløg
-
2 lime
-
Salt og sort peber
-
1 bk. rødbedespire
Riv agurken groft på et rivejern. Lad det stå kort, inden
det kommes i en sigte og saften presses ned i en skål.
Hak forårsløg samt skalotteløg fint og bland dem i
agurkesaften. Lad det stå på køl indtil servering.
Inden servering smages agurkesaften til med friskpresset
limesaft samt salt og peber. Vær lidt varsom med saltet,
da østers i sig selv også smager salt.
Åbn østerserne med en lille østerskniv lige inden servering
(få din fiskehandler til det hvis du ikke selv kan). De skal
dufte frisk af hav – ikke fisket. Hæld væden fra dem og
løsn dem i skallen med en lille kniv. Arranger skallerne på
tallerkener eller på et fad. Fordel lidt grøn salsa på hver
østers og drys med rødbedespirer.