Bestil online
MAD UD AF HUSET
UGENS FASTE TILBUD
MAD PÅ VÆRDICHECK
Juletapas 2024
Nytårs mad 2024
Juletilbud 2024
Menukort
JATAK tilbud
Om os
Åbningstider
Opskrifter
Kontakt
apr
4
i sennepsflødesauce og rødbedeolie
Læs mere
med sennepssauce, blomkålspuré, beder og røget gris.
med avokado og vinaigrette
på rødebedevaffel med creme fraiche og skalotteløg
med hjemmerørt chilimayo Starter
med ponzu sauce og cashewnødder forret
med grøn salsa og rødbedespirer Starter
med hjemmerørt rævesauce og smørstegt landbrød
med peberrodscreme og rugbrødsknas
panko paneret med hjemmelavet remoulade
med dild og lime
klassisk tilbehør med et lille twist
med jordskokker, ørredrogn og friske urter
3
Torsk med smørpocherede porrer, hasselnødder, ørredrogn og muslingesauce.
Kogt torsk med lune syltede rødbeder, kapers, kogte æg, hakket persille, fintrevet peberrod og sennepsssovs
i nyt look
Det ypperste inden for fisk og skaldyr er nok et stort fad fuld af frisk skaldyr – hvor der er rigeligt, og hvor alle favoritterne fra havets sto- re skattekammer er at finde.