Bestil online
MAD UD AF HUSET
UGENS FASTE TILBUD
MAD PÅ VÆRDICHECK
Juletapas 2024
Nytårs mad 2024
Juletilbud 2024
Menukort
JATAK tilbud
Om os
Åbningstider
Opskrifter
Kontakt
nov
20
NOILLY PRAT SAUCE INGREDIENSER 2 dl Noilly prat 5 dl fiskefond 1 skalotteløg 2 stjerneanis 1 spsk. korianderfrø 1 citron 2 fed hvidløg 2 dl piskefløde 50 g koldt smør i tern Fremgangsmåde Hak s...
Læs mere
apr
4
i sennepsflødesauce og rødbedeolie
med sennepssauce, blomkålspuré, beder og røget gris.
med avokado og vinaigrette
på rødebedevaffel med creme fraiche og skalotteløg
med hjemmerørt chilimayo Starter
med ponzu sauce og cashewnødder forret
med grøn salsa og rødbedespirer Starter
KLASSISK
med blåmuslinger og spinatblade
med grillede jomfruhummerhaler
med jomfruhummer og muslinger
med hjemmerørt rævesauce og smørstegt landbrød
Syrlig marineret og grillet slethvarfilet med ærterisotto og grillet os
med peberrodscreme og rugbrødsknas
panko paneret med hjemmelavet remoulade
med dild og lime
klassisk tilbehør med et lille twist
med hjemmelavet karrysalat
med jordskokker, ørredrogn og friske urter
med stenbiderrogn
mws vagtelæg og rugbrødsknas
med hytteostsalat og ristet rugbrød
med smørristet toastbrød, rødløg og rygeostcreme
med stenbiderrogn, dildolie og grove kartoffelchips
med urtevaffel, røget creme fraiche og friske urter
3
på bund af hvide asparges og Mousseline sauce
Torsk med smørpocherede porrer, hasselnødder, ørredrogn og muslingesauce.
Kogt torsk med lune syltede rødbeder, kapers, kogte æg, hakket persille, fintrevet peberrod og sennepsssovs
stegt i panko med dekonstrueret remoulade
i nyt look
med kamille, citron, grillede hvide asparges og stampede nye danske kartofler med masser af smør og persille.
med tomater, radiser, æggeblomme og friske urter på sprødt brød
Serveret med klassisk græsk salat
Det ypperste inden for fisk og skaldyr er nok et stort fad fuld af frisk skaldyr – hvor der er rigeligt, og hvor alle favoritterne fra havets sto- re skattekammer er at finde.
med syrligt æble, friskbælgede ærter, forglem mig ej og sauce på fed fløde skilt med dildolie.
med creme af grillede peberfrugter, koriander og bananchips.
MED FENNIKELMAYO OG RISTET BRØD
MED SALSA AF JORDBÆR OG RIBS