NOILLY PRAT SAUCE INGREDIENSER 2 dl Noilly prat 5 dl fiskefond 1 skalotteløg 2 stjerneanis 1 spsk. korianderfrø 1 citron 2 fed hvidløg 2 dl piskefløde 50 g koldt smør i tern Fremgangsmåde Hak s...

NOILLY PRAT SAUCE

apr

4

i sennepsflødesauce og rødbedeolie

RIMMET TORSK

med sennepssauce, blomkålspuré, beder og røget gris.

SKINDSTEGT TORSK

apr

4

med avokado og vinaigrette

KONGEKRABBE

på rødebedevaffel med creme fraiche og skalotteløg

CAVIAR BLINIS

med hjemmerørt chilimayo Starter

HVIDLØGSGRATINERET KONGEKRABBE

med ponzu sauce og cashewnødder forret

HVIDLØGSGRATINERET HUMMER

apr

4

med grøn salsa og rødbedespirer Starter

ØSTERS

med ponzu sauce og cashewnødder forret

LYNFRITERET KNIVMUSLING

KLASSISK

MOULES FRITES

apr

4

med blåmuslinger og spinatblade

FRISK PASTA

apr

4

med grillede jomfruhummerhaler

SOMMERSALAT

apr

4

med jomfruhummer og muslinger

PAELLA

apr

4

med hjemmerørt rævesauce og smørstegt landbrød

GRAVAD LAKS

Syrlig marineret og grillet slethvarfilet med ærterisotto og grillet os

SLETHVARREFILET

med peberrodscreme og rugbrødsknas

RØDBEDEGRAVAD HELLEFISK

panko paneret med hjemmelavet remoulade

RØDSPÆTTEFILET

apr

4

med dild og lime

KRYDDERSNAPS

apr

4

klassisk tilbehør med et lille twist

RØGET ÅL

apr

4

med hjemmelavet karrysalat

STEGTE SILD

med jordskokker, ørredrogn og friske urter

VARM RØGET LAKS

apr

4

med stenbiderrogn

LAKSEMOUSSE

mws vagtelæg og rugbrødsknas

SPRØD SALAT MED STENBIDERROGN

med hytteostsalat og ristet rugbrød

STEGTE TORSKEROGNS BUKSER

med smørristet toastbrød, rødløg og rygeostcreme

STENBIDERROGN

med stenbiderrogn, dildolie og grove kartoffelchips

KARTOFFELSUPPE

apr

4

med urtevaffel, røget creme fraiche og friske urter

CAVIAR

på bund af hvide asparges og Mousseline sauce

STENBIDERROGN

Torsk med smørpocherede porrer, hasselnødder, ørredrogn og muslingesauce.

MODERNE NYTÅRSTORSK

Kogt torsk med lune syltede rødbeder, kapers, kogte æg, hakket persille, fintrevet peberrod og sennepsssovs

KLASSISK NYTÅRSTORSK

stegt i panko med dekonstrueret remoulade

RØDTUNGEFILET

apr

3

i nyt look

REJECOCKTAIL

med kamille, citron, grillede hvide asparges og stampede nye danske kartofler med masser af smør og persille.

GRILLET PIGHVAR EN PAPILOTTE

med tomater, radiser, æggeblomme og friske urter på sprødt brød

GRILLET MAKREL

Serveret med klassisk græsk salat

GRILLET GULDBARS/DORADE

apr

3

Det ypperste inden for fisk og skaldyr er nok et stort fad fuld af frisk skaldyr – hvor der er rigeligt, og hvor alle favoritterne fra havets sto- re skattekammer er at finde.

SKALDYRSFAD

med syrligt æble, friskbælgede ærter, forglem mig ej og sauce på fed fløde skilt med dildolie.

RIMMET JOMFRUHUMMER

med creme af grillede peberfrugter, koriander og bananchips.

CHEVICHE AF KULLER

apr

3

MED FENNIKELMAYO OG RISTET BRØD

KRABBEKLØR

MED SALSA AF JORDBÆR OG RIBS

HAVTASKE PÅ GRILL