Nyheder

NOILLY PRAT SAUCE

NOILLY PRAT SAUCE

RIMMET TORSK

RIMMET TORSK

i sennepsflødesauce og rødbedeolie

SKINDSTEGT TORSK

SKINDSTEGT TORSK

med sennepssauce, blomkålspuré, beder og røget gris.

KONGEKRABBE

KONGEKRABBE

med avokado og vinaigrette

CAVIAR BLINIS

CAVIAR BLINIS

på rødebedevaffel med creme fraiche og skalotteløg

HVIDLØGSGRATINERET KONGEKRABBE

HVIDLØGSGRATINERET KONGEKRABBE

med hjemmerørt chilimayo Starter

HVIDLØGSGRATINERET HUMMER

HVIDLØGSGRATINERET HUMMER

med ponzu sauce og cashewnødder forret

ØSTERS

ØSTERS

med grøn salsa og rødbedespirer Starter

LYNFRITERET KNIVMUSLING

LYNFRITERET KNIVMUSLING

med ponzu sauce og cashewnødder forret

MOULES FRITES

MOULES FRITES

KLASSISK

FRISK PASTA

FRISK PASTA

med blåmuslinger og spinatblade

SOMMERSALAT

SOMMERSALAT

med grillede jomfruhummerhaler

PAELLA

PAELLA

med jomfruhummer og muslinger

GRAVAD LAKS

GRAVAD LAKS

med hjemmerørt rævesauce og smørstegt landbrød

SLETHVARREFILET

Syrlig marineret og grillet slethvarfilet med ærterisotto og grillet os

RØDBEDEGRAVAD HELLEFISK

RØDBEDEGRAVAD HELLEFISK

med peberrodscreme og rugbrødsknas

RØDSPÆTTEFILET

RØDSPÆTTEFILET

panko paneret med hjemmelavet remoulade

KRYDDERSNAPS

KRYDDERSNAPS

med dild og lime

RØGET ÅL

RØGET ÅL

klassisk tilbehør med et lille twist

STEGTE SILD

STEGTE SILD

med hjemmelavet karrysalat

VARM RØGET LAKS

VARM RØGET LAKS

med jordskokker, ørredrogn og friske urter

LAKSEMOUSSE

LAKSEMOUSSE

med stenbiderrogn

SPRØD SALAT MED STENBIDERROGN

SPRØD SALAT MED STENBIDERROGN

mws vagtelæg og rugbrødsknas

STEGTE TORSKEROGNS BUKSER

STEGTE TORSKEROGNS BUKSER

med hytteostsalat og ristet rugbrød

STENBIDERROGN

med smørristet toastbrød, rødløg og rygeostcreme

KARTOFFELSUPPE

KARTOFFELSUPPE

med stenbiderrogn, dildolie og grove kartoffelchips

CAVIAR

CAVIAR

med urtevaffel, røget creme fraiche og friske urter

STENBIDERROGN

STENBIDERROGN

på bund af hvide asparges og Mousseline sauce

MODERNE NYTÅRSTORSK

MODERNE NYTÅRSTORSK

Torsk med smørpocherede porrer, hasselnødder, ørredrogn og muslingesauce.

KLASSISK NYTÅRSTORSK

KLASSISK NYTÅRSTORSK

Kogt torsk med lune syltede rødbeder, kapers, kogte æg, hakket persille, fintrevet peberrod og se...

RØDTUNGEFILET

RØDTUNGEFILET

stegt i panko med dekonstrueret remoulade

REJECOCKTAIL

REJECOCKTAIL

i nyt look

KEJSERINDESILD

KEJSERINDESILD

KARRYSILD

KARRYSILD

GRILLET PIGHVAR EN PAPILOTTE

GRILLET PIGHVAR EN PAPILOTTE

med kamille, citron, grillede hvide asparges og stampede nye danske kartofler med masser af smør ...

GRILLET MAKREL

GRILLET MAKREL

med tomater, radiser, æggeblomme og friske urter på sprødt brød

GRILLET GULDBARS/DORADE

GRILLET GULDBARS/DORADE

Serveret med klassisk græsk salat

SKALDYRSFAD

SKALDYRSFAD

Det ypperste inden for fisk og skaldyr er nok et stort fad fuld af frisk skaldyr – hvor der er ri...

RIMMET JOMFRUHUMMER

RIMMET JOMFRUHUMMER

med syrligt æble, friskbælgede ærter, forglem mig ej og sauce på fed fløde skilt med dildolie.

CHEVICHE AF KULLER

CHEVICHE AF KULLER

med creme af grillede peberfrugter, koriander og bananchips.

KRABBEKLØR

KRABBEKLØR

MED FENNIKELMAYO OG RISTET BRØD

HAVTASKE PÅ GRILL

MED SALSA AF JORDBÆR OG RIBS