Nyheder
SKINDSTEGT TORSK
4. april 2024 af Anders Buus Poulsen
med sennepssauce, blomkålspuré, beder og røget gris.
CAVIAR BLINIS
4. april 2024 af Anders Buus Poulsen
på rødebedevaffel med creme fraiche og skalotteløg
HVIDLØGSGRATINERET HUMMER
4. april 2024 af Anders Buus Poulsen
med ponzu sauce og cashewnødder forret
SLETHVARREFILET
4. april 2024 af Anders Buus Poulsen
Syrlig marineret og grillet slethvarfilet med ærterisotto og grillet os
KARTOFFELSUPPE
4. april 2024 af Anders Buus Poulsen
med stenbiderrogn, dildolie og grove kartoffelchips
MODERNE NYTÅRSTORSK
3. april 2024 af Anders Buus Poulsen
Torsk med smørpocherede porrer, hasselnødder, ørredrogn og muslingesauce.
KLASSISK NYTÅRSTORSK
3. april 2024 af Anders Buus Poulsen
Kogt torsk med lune syltede rødbeder, kapers, kogte æg, hakket persille, fintrevet peberrod og se...
GRILLET PIGHVAR EN PAPILOTTE
3. april 2024 af Anders Buus Poulsen
med kamille, citron, grillede hvide asparges og stampede nye danske kartofler med masser af smør ...
GRILLET MAKREL
3. april 2024 af Anders Buus Poulsen
med tomater, radiser, æggeblomme og friske urter på sprødt brød
SKALDYRSFAD
3. april 2024 af Anders Buus Poulsen
Det ypperste inden for fisk og skaldyr er nok et stort fad fuld af frisk skaldyr – hvor der er ri...
RIMMET JOMFRUHUMMER
3. april 2024 af Anders Buus Poulsen
med syrligt æble, friskbælgede ærter, forglem mig ej og sauce på fed fløde skilt med dildolie.
CHEVICHE AF KULLER
3. april 2024 af Anders Buus Poulsen
med creme af grillede peberfrugter, koriander og bananchips.